I filmen Men in Black, med Will Smith, så skämtade man om att kändisar som t.ex. Michael Jackson och Tom Cruise inte bara är märkliga… de kommer från andra planeter. Något som jag tycker förklarar både det ena och det andra.
Jag är helt övertygad om att det finns utomjordlingar som lever helt öppet bland oss här på Jorden, och jag har 5 svenska kandidater.

5. Jonas Gardell

Jag älskar Jonas Gardell. Särskillt ”Mormor gråter” och ”Ett ufo gör entré”.
(Hallå, ledtråd!)
Det känns rätt uppenbart att Jonas med sina sprättiga och lite spasmiska rörelser inte alltid har full kontroll över sin kropp. Kanske sitter det en liten alien i hans huvud som försöker kontrollera resten av honom, med mer eller mindre lyckat resultat.

4. Martin Timell

INGEN är så trevlig, glad och klämkäck som Martin alltid är – utan att det ligger en hund begraven någonstans. (Hans bror Anders är också ett kapitel för sig.) Min gissning är att hunden som är begraven i själva verket är Lajka. Ni vet, hunden som Ryssarna skickade upp i en raket. Den tog Martin med sig på sin inflygning till Jorden – som souvenir.

3. Carola

Här kommer vi in på avdelningen läbbiga utomjordlingar. Jag tror gruppen S.P.O.C.K. summerade det bäst när de sjöng ”All E.T.’s aren’t nice”. Carola tillhör utan tvekan en ras vars röst är designad att utlösa obehag hos homo sapiens. Carola landade i Sverige. I USA fick de Liza Minelli. Jag tycker vi drog det kortaste strået.

2. Robinson Robban

Kommer ni ihåg incedenten då Robban målade sig blå i ett försök att göra reklam för ett visst piller? Det var inte målarfärg. Det där är hans riktiga hudfärg.

1. Tomas DiLeva

Behöver jag verkligen motivera? Borde vara självförklarande.

Har du tips på fler misstänkta ufon?


10 kommentarer till “5 ufon som lever bland oss”

 1. Martin says:

  Fantastiskt använding av S.P.O.C.K låttiteln, garvade hysteriskt när jag läste det.
  Rolig bloggpost och rolig blogg, keep up the good work.

 2. Tack tack, kul att du hittade hit. 🙂

 3. Lucario says:

  Underbart inlägg, så förbannat klockrent!

  Jag kommer inte på några andra dock 🙁

 4. Bert Karlsson? Alexander Bard? Kristina Lugn? 😉

 5. Jennie Lovo says:

  Gamer Gadget Girl.

 6. Jonas says:

  Synd att du inte räknar med döda aliens, lätt att byta ut robinsson robban mot Ernst Hugo Jähregård mer ufo än så är svårare att hitta.

 7. john says:

  ett tips mona sahalin mäåste va från en annan planet

 8. […] 5 ufon som lever bland oss […]

Lämna en kommentar

Ja! Länka till mitt senaste blogginlägg.